Marion Dampier-Jeans – Presentation

marionteacher

Marion Dampier-Jeans

Jag föddes i Danmark 1950. Min far var dansk och min mor var norska.
Jag flyttade till England 1969.

Att komma till England och arbeta som medium

1972 började jag arbeta i Spiritualistkyrkor i London, England, tyvärr var många Engelska Spiritualistkyrkor fientliga mot mig. De brukade välja de medium som de tyckte var bäst, och inte en skandinavisk 19-årig, ung och blond flicka. Man såg ner på mig. Budskapet var tydligt och resulterade i att jag sparkades ut ur några kyrkor därför att de inte tyckte att ett ungt utländskt medium skulle arbeta för Andevärlden i deras kyrkor. Jag lärdes aldrig upp i cirklar eller i Spiritualistkyrkor, utan av Andevärlden själv och satt mina egna hemcirklar, både fysiska och mentala.

Jag började arbeta för Spiritualistkyrkorna genom att hoppa in som ersättare när andra, Engelska medium blivit förhindrade att komma. Det var okej att arbeta i de kyrkorna, det fanns ingen fara i det, några kyrkor såg potentialen i mig och den skicklighet jag besatt och de gav mig en chans. Jag har arbetat i de kyrkorna ända sedan dess och gett tillbaka av min och deras sanning.

I början blev jag ofta mött av fientlighet, men allteftersom började människor uttrycka hur underbart det var med en frisk fläkt i kyrkorna.

Jag kämpade i många år för att bli accepterad som utlänning. Ett ungt, nytt medium, full av liv och som hade någonting att säga och som kunde arbeta minst lika bra som något etablerat engelskt medium. De engelska medierna var så viktiga för kyrkorna, även om deras mediumskap och kommunikation med andarna lämnade en hel del att önska.
Jag gav aldrig upp och har arbetat i över 40 år i många av SNU:s kyrkor, Greater Worlds Christian Churches och i oberoende kyrkor och lokaler.
Det är inte så känt att för många som bor utanför England att det finns många olika Spiritualistiska kyrkor i Storbritannien, både oberoende Spiritualistkyrkor, mer religiösa organisationer och Spiritualist National Union (SNU) som är den största organisationen, så människor kan välja.

Jag är medlem i SNU, vilket är mitt val. Jag företräder och för ut Nordiskt mediumskap och medierna vi en gång hade. Detta har tagit många engelska kyrkor med storm, att lära sig om vårt mediumskap, vår väg.

Min förmåga att kommunicera med Andevärlden har funnits med mig sedan födseln. Jag minns hur förmågan väcktes upp tidigt och hur utvecklingen skedde. Inget medium minns plötsligt att de haft den här förmågan att känna och kommunicera med Andar. Det är inte något som man bara glömmer och en dag när de tittar på TV och ser program om mediumskap plötsligt tycker det är fascinerande och minns. Att arbeta som medium är förenat med stort ansvar, att förstå filosofin, anledningen till att man tjänar.

Vi måste inse att vi alla tjänar Anden.

Böcker

Jag har skrivit boken “Mit liv med ånderne” I samarbete med författaren och journalisten Charlotte Kehler publicerad av Borgens Förlag I Danmark. Den berättar mitt livs historia och om mina erfarenheter som medium. Jag har också tillsammans med Charlotte skrivit ”Stemmer fra en anden verden”. I boken svarar jag på många av de frågor jag fått genom ungefär 11 000 email. Boken hamnade på Danmarks bestsellerlista. Jag har totalt skrivit 4 böcker.

TV

Jag har bland annat varit med i 3 avsnitt av den populära dokumentärserien
“Åndernes Magt” i Danska TV2 Zulu, som visats i både Norge och Sverige.
Jag har också arbetat med stora TV-produktioner I England, USA, Island och Norge. Mitt arbete har visats i ”Sightings” på Fox TV, America.

Mina resor; representera Spiritualism

Jag har intervjuats i radio och BBC Radio for Europe, pratshower i både Danmark, Norge och England och synts i pressen i Storbritannien, Island, Sverige, Danmark och Norge. Mitt arbete har fört mig till Danmark, Norge, Island, Sverige, England, USA, Kanada, Frankrike och Holland. Jag reser regelbundet till de Nordiska länderna där mina böcker blivit översatta till respektive språk.

De nordiska ländernas andlighet

Jag tar mitt arbete mycket seriöst, jag demonstrerar mitt mediumskap, föreläser och öppnar upp för hur medierna i Norden tänkte förr. Vi måste forska och undersöka och ha en nykter syn på arbetet och låta det baseras på logik, vi behöver vara öppensinnade. Spiritualismen var under manga år stark i Norden och vi hade några av de bästa medierna. Medium som undersöktes vetenskapligt runtom Europa. Tyvärr har dessa medier och deras arbete sedan länge varit bortglömt.
Jag har demonstrerat och lärt ut hur vi gjorde förr, när Spiritualismen var som störst i de nordiska länderna och låtit människor förstå att vi har en väldigt djup och underbar andlig kultur med naturreligioner. Vi behöver inte söka oss till länderna i öst eftersom vi har vår egen uråldriga religion som är en del av vårt land och våra själar, vi har bara glömt det.

Privata sittningar

Mycket av mitt arbete sker i hemmet, i mitt hus i Waterloo, London. Här tar jag emot upp till 3 klienter per dag för privata sittningar, och de kommer från alla samhällsklasser och olika religioner.

Spiritualistkyrkorna

Under de senaste 40 åren har jag rest till – och arbetet i många Spritualistkyrkor och organisationer över hela England.

Jag har hållit många andakter och utfört ceremonier, demonstrationer och workshops, jag är alltid positiv till att tjäna och lära ut när jag kan.

Att tjäna Andevärlden är utomordentligt tillfredställande, men det är sorgligt att se hur många kyrkor som försöker överleva idag.

Vi behöver titta närmare på varför det är så:

Vi kan skylla på den moderna teknologin och det stressiga liv vi lever, bråk mellan olika organisationer och lagstiftning. Vårt sätt att leva idag ger oss inte tillräckligt med tid att utveckla nya medium och healers.

Medierna från förr hade ett kall att tjäna kyrkorna och starta cirklar för att skaffa bevis och bevisa ett liv efter döden.

Deras utveckling skedde ofta genom närheten till Andarna, mycket tid tillsammans och genom att förstå skillnaden mellan psychic och medium gav dem förnöjsamheten att tjäna Andevärlden.

Olyckligtvis finns det idag många “halvfärdiga” medium som arbetar offentligt snarare för att bli kända än att tjäna saken.

Besök gärna min hemsida: http://mariondampier-jeans.com/

welcome2-bøger