Janet Glasgow – Presentation

Janetweb

Janet Glasgow

Janet Glasgow är lärare på The Gordon Higginson Fellowship och arbetar också som lärare och medium på anrika Spiritualist Association of Great Britain (SAGB) i London där hon gör demonstrationer, håller kurser och ger privatsittningar.

På grund av sin kärlek till medial demonstrationer och övertygelsen att det är en gåva att dela med sig av till alla som behöver, har gjort att hon arbetar i många kyrkor i och omkring London. Janet mediumskap har också fört henne till Irland, Tyskland och nu Sverige.

Sedan Janet ”väcktes” av Andevärlden och gör sin personliga utvecklingsresa samtidigt som hon lever ett hektiskt liv som hustru och mamma till fyra pojkar.

Hon ser sig som lyckligt lottad över att ha blivit hjälpt och inspirerad av mediet Jean Blackabee, som hon satt i cirkel hos under fem år, och efter det mötte mediet och läraren Glyn Edwards som uppmuntrade henne att utforska sina mediala gåvor.

Janet är en mycket begåvad lärare som nu leder egna cirklar och är en inspirationskälla för de som vill utforska och förbättra sitt mediumskap.