Jane Andersson – Presentation

Jane Andersson

Janes upplevelse av andevärlden och andra verkligheter började redan som litet barn. Föraningar och förutsägelser var en del av vardagen och mer än en gång försökte Jane med sin starka tro på Healingkraften, återuppliva döda djur.

Jane har aktivt utvecklat sitt mediumskap i 15 år och gått i lära för bl.a Jan Jordheim, Marion Dampier- Jeans och Glyn Edwards m.fl. Som Healingmedium har Jane även förkovrat sig en del kunskaper inom Energiterapier genom bl.a Healing Touch Inc. Steg 1-3.

På grund av sitt intresse för psykologi, personlig utveckling, tidigare liv och förändrade medvetandetillstånd har hon gått en utbildning i Hypnosterapi för Jörgen Sundvall, SSEAH.
2005 började Jane att leda Meditationsgrupper som utökades till grupper med Intuitivt måleri, frigörande dans och sång, för att sedan med framgång leda utvecklingscirklar i Mediumskap och Healing.

Jane är känd för sin förmåga att hjälpa varje individ med vad just den behöver för att komma vidare med sin utveckling på både det personliga och andliga planet.

Jane om sig själv:
– Jag har som många andra levt ett ”vanligt” liv , fött tre barn, gått igenom en skilsmässa, förlorat en nära alldeles för tidigt och ibland varit olycklig så till den milda grad men också känt total frid, lycka och kärlek. Jag tror att meningen med livet är att vi ska samla erfarenheter under vår existens här på jorden, en del tuffare än andra. Det jag har blivit mer och mer övertygad om är att vi kan bli bättre och bättre livsnjutare på vår väg igenom livet. Oavsett vad vi gått igenom så kan vi alla åter bygga upp en själslig styrka som hjälper oss igenom svåra stunder. Alla har ett syfte här på jorden som vi med stolthet ska utföra. Och hur vilsen man än känner sig så finns det alltid någon som man kan få hjälp av, sök så skall du finna och be så skall du få, Ge aldrig upp!