Glyn Edwards – Presentation

Glyn Edwards

Glyn Edwards

 

 

Glyn Edwards föddes i Liverpool och är internationellt erkänd som ett av Englands främsta medium. Han gick in i en benediktinisk munkorden endast 16 år gammal, detta hjälpte honom inte bara att utveckla sin andliga medvetenhet utan också hans mediumskap, som ledde honom tillbaka ut i världen. Han var Gordon M Higginsons skyddsling och arbetade tillsammans med honom i många olika projekt under många år.

Glyn har rest väldigt mycket, föreläst, gjort mediala demonstrationer och hållit kurser over hela världen i över 35 år. Mycket av hans tidiga utveckling fick han med hjälp av vännen Jean Matheson som satt för Glyn i en synnerligen framgångsrik utvecklingscirkel och hjälpte honom få självförtroende för sina förmågor.

Glyn är en av grundarna till The Gordon Higginson Fellowship (www.ghf-web.com), som anordnar inspirerande och utmärkta kurser i södra England och han har varit en regelbunden Senior Course Tutor på Arthur Findlay College i 3 decennium. Han har också arbetat vid Spiritualist Association of Great Britain och varit involverad med forskning på PRISM (Psychical Research Involving Selected Mediums).

Glyn har en omfattande kunskap om olika mediumistiska och andliga vägar och är särskilt känd för kvaliteten sitt arbete och hans förmåga att demonstrera sitt mediumskap utan ansträngning för stora samlingar av människor. Han är högt respekterad för sin förståelse av och insikter om olika områden av mediumistisk utveckling och hans hängivenhet att hjälpa studenter att utveckla och förstå deras individuella potential.

2003 kunde man läsa om honom på förstasidan av Psychic News (vilket man kunnat göra många gånger under hans tid som medium), efter att ha blivit sjuk av ett mystiskt virus. Sedan dess har han visat hur beslutsamhet och andens kraft kan övervinna motgångar. Väldigt många har bevittnat hur hans arbete har fördjupats än mer. Han har också upptäckt att denna händelse har gett honom många djupsinniga insikter och upplevelser som har utvecklat hans häpnadsväckande mediumistiska och andliga vision.

Glyn har intervjuats i tv och radio över hela världen, spelat in många skivor med filosofi och övningar och skrivit många artiklar om mediumskap och andligt växande och tillsammans med Stephen Wollaston skrivit böckerna ”The Spirit World in Plain English: Mediumistic and Spiritual Unfoldment” och ”Spirit Gems: Spiritual, Mediumistic and Creative Unfoldment”.
Glyn är också intervjuad i boken ”Reams of Wondrous Gifts: Psychic, Mediumistic and Miraculous Powers in the Great Wisdom Traditions” av Santoshan (Stephen Wollaston) och har också arbetat med honom i andra project.

Glyn tog emot instruktioner av den tantriske mästaren Sri Jammu Maharaj. Författaren till ”The House of Wisdom: Yoga Spirituality if the East and West”, Swami Dharmananda, gav honom namnet Devadasa, som betyder Guds tjänare. Glyn har i många år inspirerats djupt av och varit dragen till lärorna av Earnest Holmes, grundaren av Science of Mind, och han finner mycket näring för själen i visdom fokuserad på naturen.

2014 drabbades Glyn av en svår sjukdom igen och gick över till nästa värld den 31:e maj 2015
och är djupt saknad.