Andreas Hindström – Presentation

Andreas Hindström

Rev. Andreas Hindström är Spiritualistisk Minister och medlem av I.C.S., en internationell spiritualistorganisation. Han är deras representant och utbildningsansvarig i Europa. Andreas arbetar på heltid som medium, healer och lärare framförallt i de Nordiska länderna.

Han föddes i Göteborg 1971 och som 22-åring kom han på sin första sittning med ett medium som gav honom goda bevis för andens överlevnad och Andevärldens existens. Han har utvecklat sitt mediumskap och sin förståelse av Spiritualismen sedan dess och mött många inspirerande medium som generöst hjälpt honom i hans utveckling, bland annat Marion Dampier-Jeans, Rev. Terry Bartsch, Stewart Alexander. Under en tid studerande han också på det anrika Arthur Findlay College i England.

Han har en mentor i Glyn Edwards som lämnade jordelivet 2015. Andreas är mycket inspirerad av medium från förr och arbetar för att föra vidare den gamla traditionen.

2005 grundade han Sveriges Spiritualistiska Kyrka, den första Spiritualistiska kyrkan i Sverige.

Det är hans önskan att hjälpa dig och Andevärlden när du kommer till honom, för ett möte med dina nära och kära, healing eller när du själv vill utforska Ditt unika mediumskap.

Andreas erbjuder följande tjänster:

Privat sittning (Andekontakt)
Healing
Vägledning
Medial demonstration
Föreläsningar
Kurser inom mediumskap, andlig utveckling & ministerutbildning
Utredning av så kallade hemsökta hus
Hjälp att starta en egen cirkel för medial utveckling

Spiritualistiska ceremonier

Som ordinerad Spiritualistisk Minister kan han bl. a. erbjuda följande ceremonier:

Namngivning av barn och vuxna
Vigselceremoni
Förnyelse av vigsellöften
Begravning
Välsignelse av hem